CD’s

De CD ‘Royal Swan’ is tot stand gekomen in samenwerking met 19 andere musici, die allemaal hun expertise en creativiteit hebben ingezet om er samen iets heel moois van te maken. Pieter Smeenk heeft de opnames en de editing verzorgd. De CD is gemastered door MSM-studio’s in Munchen. De CD is vernoemd naar de Indiase spirituele meester Hansraj (koninklijke zwaan), en de gelijknamige ballade op deze CD.

Om ‘Royal Swan’ te bestellen klik hier. Prijs: € 20,- inclusief verpakking en verzendkosten waar je ook woont in de wereld. Betaling via bankoverschrijving.
Klik hier om de CD digitaal te bestellen. De CD is verder ook verkrijgbaar via Cdbaby, iTunes en andere digitale kanalen.

Cd-cover en foto: Vimal Gabrielsen

Om Purnamidah

Hare Krishna

Om Namo Bhagavate

Royal Swan

Song to my heart (Om Asatoma)

Om Tare

Om Mata Kali

The Lord is One

‘Children of Light’ is opgenomen in Bali in februari 2012, met kinderen die ik voor het eerst zangles gaf. Nadat we twee weken hadden gerepeteerd hebben we de volgende twee weken aan de opnames gewerkt. Met weinig middelen: 1 microfoon, een keyboard en een geimproviseerde studio, hebben we erg veel plezier gehad. De CD is daarna bewerkt in de studio van Pieter Smeenk die ook de opnames van mijn eerste CD heeft verzorgd. Er zijn instrumenten toegevoegd zoals de djembe, shakers, keyboard en Tibetaanse klankschalen.
Deze CD is bijna volledig UITVERKOCHT en zal waarschijnlijk ook niet opnieuw gedrukt worden.
Om de CD ‘Children of Light’ te bestellen klik hier. Prijs: €10,- per CD + €2,50 verpakking en verzendkosten. Betaling via Paypal of bankoverschrijving. De opbrengst van deze CD gaat naar de educatieve projecten die Ratu Bagus op Bali initieert en gaande houdt.

Ratu Bagus Ashram - Children of Light
01 – Om Swastyastu Ratu Bagus

02 – Wiku Suci

03 – Om Namo Ratu Bagus

04 – Sembah Puja Puji

05 – Ring gunung Agung

06 – Sat guru Sane Sujati

07 – The Way In

Webdesign: Wouter Smeenk