Concerten

Samen met andere musici bied ik regelmatig concerten aan, waarbij iedereen is uitgenodigd om mee te zingen met spirituele liederen vanuit alle windstreken, eigen composities en ook bestaande liederen. Ervaring met zingen is niet noodzakelijk; deze concerten zijn een ontmoeting in het hart en van daaruit ontstaan vaak de prachtigste koren. Soms zullen we ook improviseren op een eenvoudige tekst en melodie.

Mijn diepste wens is dat mensen zich vrij voelen om te zingen, vrij om harmonie├źn te zingen en vrij om te luisteren en stil te zijn.

Begeleiding kan afwisselend plaatsvinden door harmonium, piano en keyboard, tabla, percussie, Tibetaanse klankschalen en andere instrumenten zoals gitaar, fluit, viool, harp, saxofoon, afhankelijk van de musici die meedoen.

Ik geef regelmatig optredens op uitnodiging evenals zelf georganiseerde (huiskamer-)concerten. Klik hier voor de actuele agenda.

CONCERTEN VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN

Voor trouwerijen, begrafenissen (kinder-) verjaardagspartijen, de opening van een nieuwe zaak, verhuizing naar een nieuwe locatie, een afscheidsfeest voor een speciale werknemer, andere feestjes thuis of op de zaak, opening van een tentoonstelling, kom ik graag voor en met u zingen. Vaak componeer ik een lied speciaal voor de gelegenheid. Via de contact pagina kunt u me laten weten wat uw specifieke wensen zijn.

Webdesign: Wouter Smeenk