De Creatieve Stem

Ieder mens heeft een unieke stem. Jezelf uitdrukken via zingen, praten en klanken maken is eigenlijk een intieme aangelegenheid: het timbre, de klankkleur, de hoogte en het volume van de stem laten horen hoe we in verbinding staan met onszelf en daardoor met anderen.

In deze workshop gaan we op zoek naar het eigen natuurlijke stemgeluid. Door middel van klank en beweging (geïnspireerd op het werk van de Roy Hart Academie), luisteren, spelen, partneroefeningen, groepsimprovisaties, liederen en teksten, je eigen improvisaties en composities, ontdekken we de natuurlijke stem en daarmee een creatief potentieel wat er op wacht om aangeboord te worden. Deze workshops zijn zeer geschikt voor professionele zangers, acteurs en sprekers evenals voor mensen die graag zouden zingen of spreken in het openbaar en hun mogelijkheden willen onderzoeken.

Het werken met de stem kan binnen bedrijven en andere organisaties teambuilding stimuleren, of bijvoorbeeld een stagnatie in creativiteit helpen oplossen. Onderricht en vertaling over en weer kan plaatsvinden in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. Een workshop kan een dagdeel, hele dag of langer duren, afhankelijk van de vraagstelling.

Voor een actueel aanbod zie de agenda, voor een workshop op maat klik hier.

Webdesign: Wouter Smeenk