Productie van de CD Royal Swan

Het is veel werk, een CD maken en produceren, ik geef alles aan dit project. Het is mijn baby en ja met het maken van babies geef je ook alles :-).

We zijn aan de laatste mixes van de CD bezig, wij, dat zijn Pieter Smeenk en ikzelf, daarna gaat het naar de mastering en de printer. Ik denk dat ik straks de trotse moeder zal zijn van dit kind!

Sommige mensen hebben me gevraagd waarom ik de Cd de titel Royal Swan heb gegeven. Royal Swan is de enige ballade die op dit album staat en het is tevens de naam van de spirituele meester Maharaji Hansraj uit Laxmanjhulla, Rishikesh. Deze prachtige man die onbeschrijfelijk mooi is en diep, heeft mij jarenlang geinspireerd en is tevens de meester van mijn spirituele lerares ShantiMayi, die ik welsiwaar niet vaak meer zie, maar die altijd in mijn hart zal voortleven.

Zwanen zijn trouw en ook zeer gecommitteerd, edelmoedige dieren en gracieus. Ooit deed ik een visualisatie voor mijn CD en toen verscheen er een vioolsleutel die om zijn as draaide en daarin werd een zwaan zichtbaar. De boodschap was duidelijk! De viool is duidelijk aanwezig op de Cd en de zwaan ook en dit project heeft mijn totale inzet en alles wat ik heb gevraagd, met alle liefde en dankbaarheid aan iedereen die er aan heeft meegedaan!

liefs Sadhya

Comments are closed.

Webdesign: Wouter Smeenk